Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Peaches Geldof / foto: Twitter

Peaches, co ta ruka mezi stehny?

Co by neudělala pro slávu...


Krátká nabíraná sukně, která ani nezakryje konec punčoch, křiklavě rudá rtěnka, rozpuštěné blond vlasy: obleček jako do bordelu... a ručka mnohovýznamně položená mezi stehny. Vypadá to jako obrázek, který byste poslali svému milému. Ne tak Peaches. Ta to poslala všem svým obdivovatelům na Twitter. A že jich nemá zrovna málo. Na Twitteru sleduje její stránku 78 tisíc lidí.

Ale asi své fanoušky nešokovala. Je to jen pár dní, co jsme vám ukázali fotografii mladé rádoby celebrity také z Twitteru, kde se zachytila, kterak se necudně rozvaluje v taxíku.

magazin.cz

Zároveň přiznává, že navzdory své svůdné image se tak neobléká kvůli mužům. „Je snad jasné, že se tak neoblékám kvůli klukům. Nechci být sexy. Jsem celá pokrytá tetováním. A mám piercing.“ A aby tomu dodala korunu, dodává: „Jsem hnusná a divná. Nechci být považovaná za krásku, protože myslím, že takhle je to cool.“

Dvacetiletá dcera Boba Geldofa píše příležitostně sloupky pro magazíny, kde referuje o svém životě celebrity a mladé kultuře.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 56