Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Red Army / foto: Shutterstock

Divočina: Ruské roztleskávačky mají šťávu!

Vypadají jako popové hvězdy – stejně se vlní a provokují sexy kostýmy. Z jejich vystoupení mají radost zejména muži.

Ruské roštěnky na scéně!
Síťované punčochy, minimalistické minisukně či holá bříška, na kterých se blyští piercing, to jsou ruské roztleskávačky, které si říkají Red Army (Rudá Armáda). Tato desítka slečen patří v celém širém Rusku mezi totální špičku. A aby ne – dobře vypadají, skvěle tancují a za některá jejich salta by se nemusel stydět ani profesionální akrobat.



Popové hvězdy na hřišti
„Jsou skvělé,“ říkají fanoušci stejnojmenného basketbalového týmu, kde dívky působí. A totéž si myslí i zahraniční diváci, kteří se mezinárodních zápasů účastní. Zkrátka všichni mohou na ruských cheerleaders oči nechat.

A není divu. Rozdíl mezi běžnými roztleskávačkami a těmi z Ruska je velký. Většina holek z Red Army jsou totiž profesionální gymnastky (například jedna z nich, Elina, se gymastice věnuje od dětství a nejednou vyhrála i celostátní přebor), takže jejich choreografie je plná složitých otoček a salt.

Navíc Rusky kašlou na vzhled mažoretek a volí image i styl tance popových hvězd, takže je opravdu na co se dívat.



Tanec dělá hezká těla
„Tanec je super. Strašně mě baví, navíc si jím udržuju postavu,“ říká tmavovlasá Darya, která se svůdně vrtí na jeden z hitů Justina Timberlakea. Její kolegyně ji následují – děvčata nacvičují nové taneční sestavy i o víkendech.

Dřina se jim vyplácí. V Rusku, kde je tradice roztleskávaček pouhých 15 let, jsou už dlouhou dobu číslo jedna. Jakou známku byste jim dali vy?


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 92