Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robert Pattinson / foto: Shutterstock

Upír Robert Pattinson končí s hraním, bude zpívat

A bojí se, že ho nikdo nebude poslouchat

Herec Robert Pattinson, který se proslavil především svou rolí Edwarda Cullena v upíří sáze Twilight, se chystá proniknout do světa populární hudby. Zároveň ale hovoří o tom, že by kvůli zpěvu musel přerušit svou hereckou kariéru.

"Chtěl bych koncem tohoto roku natočit album. Všichni mí přátelé nahrávají desky a to mě dost štve. Ale nemůžu dělat dvě věci najednou. Fakt nevím, jak lidé jako Jennifer Lopezová mohou zároveň hrát a zpívat. Já prostě nemůžu. Ale snad najdu nějaký čas, abych zvládl obojí," tvrdí mladá herecká hvězda.

Zničí ho Edward?

V loňském roce Pattinson své fanoušky překvapil oznámením, že by se rád věnoval populární hudbě. Bojí se ale, že by "břemeno jeho role" - upíra Edwarda Cullena - zničilo jeho šance na to být úspěšným zpěvákem.

"Hned jak skončím s propagací svých filmů, nahraju několik skladeb, dříve ale nebudu nic začínat. Nechtěl bych vydat album, na kterém by nakonec byla nálepka ‚Nazpíval upír z Twilightu'. Až jednou moje deska vyjde, nebude na ní mé jméno, ani fotka. To by každého ovlivnilo. Nikdo by to neposlouchal," dodává hollywoodský lamač dívčích srdcí sebekriticky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 60