Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Omylem přejela manžela. Dvakrát!

Opravdu omylem?

Novozélanďana Terryho Telforda (69) přejela manželka poprvé, když couvala při výjezdu z příjezdové cesty. Podezřelého "hrbolu" si nevšimla, a když se rozjela dopředu, přejela ho znovu.

Louise Harveyová, mluvčí záchranné služby, která na místo vyslala helikoptéru, potvrdila reportérům Dominion Post, že paní Telfordová opravdu nejspíš nevěděla, že má pod koly vlastního muže.

Terry Telford, stavební kontraktor, přežil se středně těžkými zraněními hlavy, hrudníku a zad. Helikoptéra ho dopravila do nemocnice v Hawke´s Bay. Jeho stav je stabilní, ale do práce se ještě pár týdnů nevrátí.

Seržant Tony Bates z policie města Wairoa tvrdí, že žena byla příhodou "naprosto zničená". Policie proto nepovažuje zmíněný incident za podezřelý.

"Celé to považujeme za nešťastnou náhodu. Je možné, že si paní Telfordová nevšimla manželova těla i proto, že mají na příjezdové cestě silnou vrstvu štěrku," dodal seržant.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 115