Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Megan Foxová / foto: celebrityodor.com

Jak vypadala Megan Foxová na střední? Máme fotky!

Co ji přivedlo na dráhu sexuálního idolu nebyla hlava.

Stačí si otevřít jakýkoliv bulvární plátek a máte velkou šanci, že na jeho stránkách narazíte na Megan Foxovou. Tahle holka je dnes prostě v kurzu a zřejmě ještě nějakou dobu bude.

magazin.cz

magazin.cz


Aktivní dětství

Přestože dosud nenatočila žádný zásadní snímek, lidem se prostě líbí. A není divu, celkem objektivně vzato je to kočka. Dost možná za to vděčí unikátnímu pokrevnímu mixu, který se skládá z francouzské, irské a indiánské příměsi.

Megan se narodila na tradičním americkém venkově v Tennessee, kde také v různých městech vyrůstala, chodila na základky a samozřejmě na nejrůznější kroužky.

Už ve svých pěti letech začala cvičit dramatické a taneční schopnosti. V deseti si k tomu přidala zpěv v kostelním sboru, a aby toho nebylo málo, přihlásila se do plaveckého týmu.

To už se jí ale začala pěkně formovat figura, takže ve třinácti mohla naskočit na módní mola, ze kterých dodnes neslezla, byť už se věnuje převážně herectví a přehlídky má jako bokovku.

Jak je to v Americe poměrně běžné, z rodného Tennessee se přestěhovala nejprve na Floridu a pak do Jižní Karolíny. Tam také v roce 1999 vyhrála jednu z modelingových a talentových soutěží.

magazin.cz
magazin.cz

Totální vyvrhel
Zdálo by se, že se chlapci kolem Megan museli točit od raných let a že musela být školní hvězdou.

Na tom je ale jen půl pravdy. Megan několikrát promluvila o tom, že střední škola, na níž se její vnady začaly formovat naplno, pro ni byla peklem. Zažila docela slušnou šikanu, a to takovou, že svačiny raději jedla na záchodě, aby jí je náhodou někdo nemrskl do tváře.

Problém byl prý v tom, že Megan vždycky vycházela lépe s kluky, což si prý někteří nebo spíše některé vykládali špatně.

Herečka doslova řekla: „Všichni mě nesnášeli, byla jsem totální vyvrhel. Mými kamarády byli vždycky kluci, měla jsem hodně agresivní povahu a holky mě za to neměly rády. Měla jsem jen jednu opravdovou kamarádku za celý život.“

Možná je to tak trochu póza, kdy se Megan záměrně stylizuje do chudinky, čemuž se popravdě docela špatně věří.

Pravděpodobněji už působí její výroky o tom, že školu nikdy neměla ráda. Učení ji nebavilo a neviděla moc velký smysl ve formálním vzdělávání se.

Zřejmě už se viděla na filmovém plátně. Takové sny má snad každý, ale Megan se splnily.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 167