Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nejkrásnější nohy Česka. Které to budou?

Finalistky internetové soutěže Gillette Venus - nejkrásnější nohy 2010 se vzácně shodují. Ani na okamžik nepochybují o tom, že je na fotkách, kde své svůdné nohy ukazují vyobrazené jen od pasu dolů, poznají.

Hlasovat samy pro sebe prý ale nebudou… "To by nebylo fér, ale myslím, že mám na výhru velké šance," fandí si Česká Miss Iveta Lutovská

Vicemiss 2003 Markétě Divišové ale také sebevědomí nechybí. A Kateřina Sokolová, Miss ČR 2007, dokonce neváhala svléci se kvůli soutěži o nejkrásnější nohy do bikin. A to i přes výrok Miloše Zapletala, bývalého šéfa soutěže Miss ČR. Ten o Sokolové řekl, že odmítla účast na sobotním vyhlášení soutěže Miss Česko-Slovensko 2010, protože "je tlustá".

Divišová ani Sokolová přitom nechtěly prozradit čí mužské nohy se jim nejvíce líbí.

Jen diplomaticky přikyvovaly Ivetě Lutovské, která odpověděla, že nejlepší nohy má přece její přítel. Jejich partneři teď budou asi muset sedět u internetu a klikat a klikat. Organizátoři totiž nijak neomezili počet hlasování z jednoho počítače.

magazin.cz

Jak poznat super nohy?
Loňská vítězka soutěže tanečnice Libuška Vojtková, která byla letos porotkyní soutěže a podílela se na výběru tří finalistek, Korzu prozradila, že rozhodování nebylo nijak snadné.

"Důležitá je samozřejmě délka nohou, zakřivení lýtka a samozřejmě i způsob, jak je žena umí prezentovat. Jsou i další kritéria, o nohy je třeba pečovat stejně jako o obličej. Platí pravidlo pravidelně je mazat, kůže na nohou se dost vysušuje. A abych nezapomněla, pochopitelně je pravidelně zbavovat chloupků," prozradila Libuška několik triků, jak dodat ženským nohám krásy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49