Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: AXE

AXE Angels radí, jak správně flirtovat

Osm přikázání flirt koučinku.

Letošní máj nemusíte strávit sami! První české trenérky flirt koučinku AXE Angels mají pro vás zaručené tipy, díky kterým prožijete lásky čas ve dvou. Osm sexy dívek, které budou celý rok učit v českých klubech kluky flirtovat, se řídí radami jedné ze zakladatelek flirt koučinku ve světě a skutečné odbornice na partnerské vztahy Pety Hesskel. Zbavit se studu a vzbudit zájem pomohou i vám.

magazin.cz
1. Vyšlete signál
První přikázání je obzvlášť důležité: Podstatou úspěchu je vyslat jasný signál! Krátký, ale přímý pohled z očí do očí a vtipná poznámka na úvod překonají zábrany a prozradí víc než nenápadná gesta nebo rozpačitý monolog.

Tip: Věříš v lásku na první pohled, nebo se tu kolem tebe mám projít ještě několikrát?

2. Úsměv, prosím
První pokus o navázání kontaktu selhal? Nevzdávejte to! První dojem na druhého si člověk vytváří během tří vteřin, získejte čas a přesvědčte ji, že byl mylný. Nasaďte odzbrojující úsměv a začněte konverzovat.

Tip: Co musím udělat pro to, aby sis se mnou začala povídat?

3. Lichotka neurazí
Pojistěte si slibně rozjetý začátek! Slova chvály na svou adresu slyší zástupkyně něžného pohlaví obzvlášť rády a vy rázem stoupnete v ceně. Vsaďte na originalitu!

Tip: Máš krásný oči, můžu se podívat víc zblízka?

magazin.cz

4. Risk je zisk
Čekat na správný okamžik se nevyplácí, odhodlejte se k činu hned. Nic horšího než odmítnutí nehrozí. V opačném případě riskujete, že vás někdo předběhne, nebo se nemusíte dočkat nikdy.

Tip: Promiň, ztratil jsem svoje telefonní číslo, mohla bys mi dát tvoje?

5. Odhalte svou vůni
Nepodceňujte čichové buňky! Výzkumy potvrzují, že tělesná vůně hraje v seznamování zásadní roli. Díky čichové paměti si totiž dokážeme ještě po letech spojit určitou vůni s konkrétním člověkem, prožitkem nebo situací.

Tip: Vryjte se jí do paměti příjemnou a svěží vůní, která se mění.

6. Dotýkejte se
Už ji vodíte za nos? Nejvyšší čas využít dalšího smyslu - hmatu. Vzájemnou náklonnost nejlépe prověří osobní kontakt.

Tip: Co myslíš, že bych udělal, kdybys mi dala pusu?

magazin.cz

7. Vyvolejte akci
Zákon akce a reakce platí nejen ve fyzice, ale i v mezilidských vztazích. Ptejte se, formulujte otázky, na které nestačí jen jednoslovná odpověď. Zapojte svůj protějšek do hovoru.

Tip: Promiň, nevyznám se v téhle části města, nemohla bys mi říct, jak se k tobě dostanu?

8. Odmítnutí se počítá
Odmítnutí přijímejte s nadhledem, buďte nad věcí. I Casanova musel čelit marným pokusům a vyslechnout „ne“. Každá další negativní reakce pro něj byla zkušeností, která ho posouvala blíž k cíli - vytouženému „ano“.

Tip: Když s tebou půjdu domů, necháš si mě?

Více informací o AXE Angels a podrobný seznam klubů, které navštíví, naleznete na www.axe.cz.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 25