Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cristiano Ronaldo a Didier Drogba / foto: Vanity Fair

Holky! Cristiano Ronaldo a Didier Drogba se svlékli

Konečně něco na koukání pro holky!

Fotbalisté Cristiano Ronaldo a Didier Drogba se svlékli do slipů, aby ukázali, že jsou na svátek světového fotbalu opravdu připraveni.

magazin.cz

Objeví se na obálce listu Vanity Fair a působí opravdu skvěle. Drogba se nechal vyfotit ve bílo-oranžovo-zelených slipech, aby vyjádřil podporu svému národnímu týmu Pobřeží Slonoviny. Ronaldo, který momentálně hraje za Real Madrid, se oblékl do červené, což je barva jeho rodného Portugalska.

Oba vypadají velmi fit. Sérii fotografií propagujících mistrovství světa ve fotbale, které začíná už příští měsíc, pořídila prestižní fotografka Annie Leibovitzová.

magazin.cz

V červnovém vydání Vanity Fair se kromě dvou zmíněných hvězd na obálce objeví i kamerunský fotbalista Samuel Eto´o, ghanský internacionál Sulley Muntari, Američan Landon Donovan, Brazilci Kaká a Pato a Němec Michael Ballack. Všichni tito borci vypadají velmi vlastenecky - vesměs na sobě mají jen spodky v barvách svého národního týmu.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 374