Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: Yu Tsai /Muse

Lindsay Lohanová málem v base. Opět!

Herečka Lindsay Lohanová si užila pár perných hodin. Byl na ni vydán zatykač... a o pár hodin později byl odvolán.

Při návratu z festivalu z Cannes už na Lindsay nebude čekat policie, aby ji vzala do vazby. Může se tedy vrátit domů.

Problém začal vznikat v okamžiku, kdy herečka ve Francii ztratila pas. Lindsay tvrdila, že jí byl spolu s dalšími osobními dokumenty ukraden, a ve středu se obrátila na americkou ambasádu. Potřebovala se vrátit do Los Angeles na slyšení u soudu - jde o součást podmínečného trestu za řízení v opilosti, za něž byla odsouzena v roce 2007.

Pomohla až kauce
Ambasáda však byla schopna nový cestovní pas vystavit až ve čtvrtek, takže podle informací BBC Lindsay Lohanová slyšení zmeškala. Soudkyně Marsha Revelová pro její potíže neměla pochopení a nedala se obměkčit právníkem herečky Shawnem Chapmanem Holleym. Ten se snažil prokázat, že jeho klientka projevila upřímnou snahu k soudu se dostavit.

V pátek v půl deváté ráno soudkyně Revelová vystavila na Lohanovou zatykač za porušení podmínky. Kauci stanovila na 95 000 dolarů (bezmála dva miliony Kč). Poté, co herečka během několika hodin peníze z Francie poslala, soud zatykač zase zrušil. Lindsay se bude muset dostavit v pondělí a její problémy nekončí.

Dostane náramek
Je pravděpodobné, že jí soud nařídí nošení náramku, který monitoruje hladinu alkoholu v krvi, a každé dva týdny bude hollywoodská hvězda muset absolvovat testy na přítomnost drog.

Za nedokončení soudem přikázaného kurzu o nebezpečí alkoholu by Lindsay mohlo hrozit až šest měsíců vězení.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12