Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney pro Candie´s / foto: Candie´s

Nesmrtelná Britney. Po smrti chce zmrazit!

Možná, že za pár set let zase obsadí rádia...

Zpěvačku Britney Spearsovou láká představa dát se po smrti naložit do kapalného dusíku. Zastánci kryogeniky totiž věří, že pokud budou takto uchováni, jednou je lékařská věda znovu vzkřísí.

Nová hračka pro Britney
"Britney občas propadne nějaké obsesi a tohle je její nejnovější oblíbená představa. Začalo to, když jí někdo řekl, že Walt Disney se dal kryogenicky uchovat, aby mohl být jednou v budoucnosti zase oživen. Začala o tom hledat víc informací a uvěřila, že to stojí za pokus," řekla podle listu The Sun jedna přítelkyně zpěvačky.

Labilní popová hvězda prý strávila většinu Dne matek v Disneylandu tím, že si hledala různé články o kryogenice. Její synové mezitím zkoušeli zdejší atrakce v doprovodu chůvy.

Dovolí to táta?
Britney chce do svého zmražení dokonce investovat část svého majetku. Ten ovšem (naštěstí) zatím kontroluje její otec Jamie Spears.

"Jamiemu tahle malá obsese nevadí. Jestli prý chce Britney utrácet peníze za kryogeniku, tak ať, stejně prý jde maximálně o 350 000 dolarů," dodává zdroj.

Spearsová dřív prý také uvažovala o velkém pohřbu s kremací. Pohrávala si i s představou nechat svůj popel jednoho dne zpracovat do diamantu. Ale teď u ní jasně vede kapalný dusík.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 24