Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Jsou tohle tlustá stehna? Heidi Klumová tvrdí, že ano!

Modelka Heidi Klumová přiznává, že si dělá starosti s váhou a trápí ji její prý tlustá stehna.

Heidi, původem z Německa, vychovává se zpěvákem Sealem čtyři děti: šestiletého Leniho, který je dítětem Flavia Briatoreho, manažera Formule 1, čtyřletého Henryho, tříletého Johana a sedmiměsíční dceru Lou. Vypadá skvěle, ale i tak si dělá starosti.

magazin.cz


I supermodelky mají starosti

"Všechny si děláme starosti o tytéž partie. Jsou to stehna, zadek, paže a to, jestli nepřekypujeme z kalhot. Je to zvláštní, všem nám dělá starosti totéž," řekla Klumová reportérům Hollywoodlife.com.

Také se pochlubila, že s dětmi ráda vyrábí dárečky a různá přáníčka. Na Den otců prý také něco chystá: "Nejspíš budeme dělat něco zábavného, třeba malovat nebo vyrobíme plakát. Většinou se pouštíme do něčeho tvořivého."

magazin.cz


Fušuje do návrhářství

V posledních letech se Heidi Klumová pustila do navrhování šatů. Má teď dvě kolekce oblečení pro těhotné: Loved a Lavish for a Pea in the Pod. Říká, že jí jde především o to, přesvědčit ženy, že i v těhotenství mohou vypadat pěkně.

"Když otěhotníte, nemělo by se to najednou změnit. Neměla byste si na sebe obléct stan a zabalit to," dodala v rozhovoru modelka.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 101