Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Scarlett Johansson / foto: wallpapergate.com

Scarlett Johanssonová se stěhuje do zapadákova

Chybí jí čerstvý vzduch...

Když Johannsonová v únoru prodala dala svůj dům v Hollywood Hills za 4,5 milionu dolarů (94,5 milionu Kč), spekulovalo se, že se bude stěhovat do New Yorku. Tam totiž s manželem vlastní byt.

Hvězdy prchají na jih

Teď se ale zdá, že se připojí k celé řadě dalších celebrit, které okouzlil jih USA. Například Sandra Bullocková má velký dům v New Orleans.

Krásná Scarlett se ovšem rozhodla, že se nebude s mužem stěhovat do města, ale na opravdový venkov. Jak uvádí list Daily Mail, koupili si farmu, nikoliv reprezentativní dům. Na pozemku prý mají i polorozpadlou stodolu s rezavou plechovou střechou.

Menší je lepší
Nový dům není velký: na hollywoodské poměry nebyl velký ani jejich předchozí domov. Měl čtyři ložnice a pět koupelen, což je na místní poměry dosti skromné.

Mladá herečka přiznává, že má "menší" domy ráda i proto, že nerada uklízí. Přenechává to prý manželovi.

"Neřekla bych, že uklízení patří mezi mé oblíbené činnosti. Vůbec si nemůžu vzpomenout, kdy jsem naposledy žehlila. A vůbec, kdo dneska ještě žehlí? Myslím, že se dnes žehličkou ohánějí spíše muži než ženy," myslí si.

Její louisianský dům na venkově sice ještě není plně obyvatelný, ale na rekonstrukci se prý už pilně pracuje.

Jde sice o prostou patrovou stavbu, ale na rozdíl od velké části nových amerických domů je tento částečně cihlový. K jeho šarmu přispívají šalvějově zelené dřevěné okenice i to, že tam Ryan nebude mít tolik pokojů na úklid.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5