Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: wallpapers.gworld.cz

Nedospělá Britney: Tatínek pořád za zadkem!

Britney Spearsová stále potřebuje dohled...

Je velmi pravděpodobné, že americká zpěvačka Britney Spearsová v nejbližší době nezíská kontrolu nad svým ohromným majetkem. V těchto dnech tuto záležitost projednává soud.

Zůstane to při starém

Zpěvačka se v současnosti účastní slyšení ohledně současného statusu kontroly, kterou převzali její otec Jamie Spears a právník Andrew Wallet nad jejími "osobními i profesionálními záležitostmi" poté, co se Spearsová v roce 2008 zhroutila. Svědkové však hovoří o tom, že soudce stávající rozhodnutí nezmění.

"Britney se slyšení nezúčastní. Je vysoce nepravděpodobné, že by tohle opatrovnictví soudce ukončil ještě před koncem léta," uvádí zdroj blízký rodině Spearsových pro portál RadarOnline.com.

Dělá, co jí řeknou
"Britney ještě prostě není připravená. Měla své dobré i špatné dny. Má složitou situaci jak na osobní, tak na profesionální úrovni. A to je ten důvod, proč tahle kontrola nad jejím majetkem stále trvá."

Slavné zpěvačce bude umožněno, aby získala zpět kontrolu nad svým ohromným majetkem pouze v případě, že by vyšší zmocněnec soudu v Los Angeles pro tuto chvíli sebral dostatek dokladů svědčících pro ukončení "opatrovnictví".

"Britney se cítí být úplně z obliga, takže se už ani nestará. Prostě dělá jen to, co jí řeknou, a žije si ve svém světě," uvedl přítel kontroverzní zpěvačky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9