Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Cvok: Zaútočil na Hell's Angels štěnětem a ujel na buldozeru

Rozhodně nenormální čin.

Šestadvacetiletý mladík napřed na gang Hell's Angels vystrčil holou zadnici, pak na motorkáře hodil štěně a ujel nedaleko zaparkovaným buldozerem.

Mladý muž přišel do klubovny pověstného gangu sám, jen v doprovodu mladého psa. Pak odhalil své pozadí a hodil nebohé zvíře na muže v černé kůži. Poté se rozhodl, že je na čase zmizet. Ze staveniště opodál ukradl buldozer a pokusil se s ním odjet do Mnichova.

Nebyl však dost rychlý a jeho neobvyklé vozidlo způsobilo poblíž bavorského města Allershausen pětikilometrovou silniční zácpu. Změnil tedy plán a utekl do nedalekého domu, kde jej o chvíli později zadržela policie.

Štěňátko přežilo

"Zatím není jasné, co ho vedlo k tomu, házet štěně na Hell's Angels," sdělil krátce, leč výmluvně mluvčí místní policie reportérům Reuters.

Dodal ale, že student trpěl depresí. A o malého hafana se momentálně stará místní útulek pro opuštěná zvířata. Zdá se tedy, že mu kontakt s obávaným gangem nijak neuškodil.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 17