Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miranda Kerr / foto: GQ

FOTO: Miranda Kerrová bude patřit jen jednomu!

krásná modelka se bude vdávat.

Britský herec Orlando Bloom se konečně odhodlal a požádal svou přítelkyni, modelku Mirandu Kerrovou, o ruku. Orlando chodí s Mirandou už tři roky.

Je to oficiální
V roce 2006 se seznámili na přehlídce spodního prádla v New Yorku a o rok později se mezi nimi rozvinul vztah. O tom, jak je vážný, se spekulovalo už delší dobu. Ale až teď hercův mluvčí potvrdil, že se oficiálně zasnoubili.

"Celá rodina Kerrových je touto zprávou nadšená. Pro oba snoubence je to velmi šťastná doba jejich života," řekla reportérům Entertainment Tonight mluvčí nastávající nevěsty.

magazin.cz

Z modelky herečkou?
Představitel Legolase z Pána prstenů či Parida z filmu Trója i jeho přítelkyně, která se rovněž pokouší o hereckou kariéru, o svém vztahu až dosud zarytě mlčeli a publicitě se vyhýbali.

Jen před dvěma lety Mirandě uklouzlo, že Bloom je "drahoušek, ale víc o tom neřeknu".

V roce 2008 se pár zřejmě na kratší dobu rozešel, ale všechno se urovnalo, když se Orlando vypravil do Austrálie setkat se s modelčinými rodiči.

magazin.cz

Hledali prstýnek
Minulý měsíc se začalo spekulovat, že zásnuby jsou na spadnutí, když byl pár viděn, jak obchází celou řadu pařížských klenotnictví. Nakonec v jednom z nich strávili Orlando a Miranda několik hodin. Když vyšli, usmívali se a drželi se za ruce.

Australanka Kerrová pracuje pro značku Victoria´s Secret a patří mezi deset nejlépe placených modelek na světě. Bloomovi se zase zřejmě zalíbily role v historických a kostýmovaných filmech, takže po Pánovi prstenů, Pirátech z Karibiku a Tróji ho uvidíme i v nové adaptaci Tří mušketýrů.

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21