Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Jackson / foto: forum.comingsoon.it

Michaela zavraždili kvůli penězům, říká Jacksonova sestra

Byl prý cennější mrtvý než živý.

Přesně rok po smrti krále popu Michaela Jacksona vystoupila jeho milovaná sestra LaToya v televizním interview se šokujícím prohlášením. Požaduje, aby byla o zpěvákově smrti konečně odhalena pravda.

Beze vší pochybnosti
„Byl zavražděn kvůli svému katalogu a oni to vědí,“ prohlásila doslova LaToya. Odkazuje tak na jacksonmánii, která se spustila po zpěvákově smrti.

Shodou okolností krátce před rozhovorem uvěřejnil obchodní magazín Billboard propočet výdělků Jacksonova portfolia od jeho smrti. Měly by činit zhruba miliardu dolarů, tedy 21 miliard korun.

„Nikdy jsem o tom neměla pochybnosti,“ odpověděla dokonce LaToya na otázku, zda věří tomu, že byl Michael zavražděn.

„Když jsem poprvé zjistila, že Michael už není s námi, když mi matka křičela do telefonu, že je mrtvý, zeptala jsem se sama sebe: Kdo to udělal?“

Špatný vtip
Nutno dodat, že Jackson byl zadlužen a práva na řadu jeho písní připadla různým finančním fondům a vydavatelstvím.

K výročí smrti svého bratra promluvil také zpěvákův bratr Jermaine, člen někdejšího uskupení Jackson 5.

„Lásku, kterou lidi projevují mému bratrovi teď, když je mrtvý, měli projevovat, když byl naživu,“ odpověděl Jermaine na otázku, jak si vysvětluje, že se po Michaelově smrti zvedla taková vášeň pro zpěváka, který byl poslední roky svého života považován spíše za špatný vtip.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 67