Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: Egotastic!

Lohanová málem ve vězení! Unikla jen chybou policisty

Odhalen další hřích minulosti...

V poslední době stíhá herečku Lindsay Lohanovou jedna katastrofa za druhou. Ale zřejmě to mohlo být i horší: vyšlo totiž najevo, že v roce 2007 unikla několika letům ve vězení opravdu jen o vlásek.

Velká klika
Když byla Lohanová v roce 2007 v kalifornské Santa Monice zatčena za řízení v opilosti, policista si spletl kokain nalezený v její kapse s mentolkou.

Z oficiální zprávy, která se dostala do rukou médiím, vyplývá, že v zadní kapse kalhot měla herečka papírek s neznámým bílým práškem. Policista si pomyslel, že jde nejspíš o rozdrobený bonbón, a vyhodil drogu do koše.

Kokain z popelnice neplatí
Až po několika minutách si podle informací serveru TMZ uvědomil, co nejspíš provedl, a papírek s práškem z odpadků vylovil. Ukázalo se, že šlo o kokain.

Soud nalezenou drogu ale jako důkaz nepřipustil kvůli možnosti kontaminace. Lindsay tak vyvázla jen po hodině a půl, strávené v cele předběžného zadržení.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18