Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mel B / foto: ultimo.co.uk

Ex-Spice Mel B zmlátila realitního agenta

Nevyplatí se fotografovat dům bývalé zpěvačky...

Bývalá Spice Girl, čokoládová krasavice Mel B, čelí žalobě Amada Aguirra, nešťastného obchodníka s nemovitostmi. Ten tvrdí, že ho zpěvačka zmlátila. Prý si ho spletla s fotografem.

Aguirre říká, že se do něj pustili Mel B, její manžel a jejich přítel Amin Zahedi. Prý ho bili a vyhrožovali mu.

Utrpěl zlomeninu paže a zranění zad a krku. Teď chce skoro 1,5 milionu dolarů (30 milionů Kč) odškodného.

Drahý omyl
K incidentu mělo dojít již vloni v prosinci. Odborník na reality fotografoval dům slavného páru, jehož cenu měl za úkol odhadnout. Obyvatelé luxusní hollywoodské vily si ho ale podle listu The Sun spletli s obtěžujícím fotografem.

Realitní agent teď soudní cestou vyžaduje kompenzaci ve výši milionu dolarů (20 milionů Kč) a dalších bezmála 500 tisíc dolarů jako náhradu škody (10 milionů Kč). K "balíčku" chce ještě přidat 35 000 dolarů jako náhradu lékařských výdajů (700 000 Kč) a 100 000 dolarů jako kompenzaci za ušlý zisk (2 miliony Kč).

Mel B, vlastním jménem Melanie Brownová, původem z anglického Leedsu, proslula svým průbojným chováním, výraznými vlasy a láskou k látkám se zvířecími motivy. Do Los Angeles se přestěhovala v roce 2003 a o čtyři roky později se vdala za svého dlouholetého producenta a přítele Stephena.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9