Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Frances Bean Cobainová / foto: huffingtonpost.com

Dcera Kurta Cobaina představila své obrazy. Potatila se...

Talentovaná dcera slavných rodičů...

Sedmnáctiletá Frances Bean Cobainová, dcera Kurta Cobaina a Courtney Love, v Los Angeles uspořádala výstavu obrazů. Nutno dodat, že její díla jsou na tak mladé děvče velmi zneklidňující.

Pod pseudonymem Tim Fiddle představila soubor skic, který nazvala Scumfuck. Její rodiče by na ni byli hrdí. Neodrodila se. Převážně uhlem kreslené obrazy ukazují ďábelské obličeje nebo postavy se zdeformovanými partiemi. Každý skeč je opatřen doprovodným textem. Taky žádná legrace.


Vrcholem výstavy je portrét amerického punkera G. G. Allina, který se proslavil svými výstředními vystoupeními, při nichž je často nahý, a nezříkal se ani takových exhibicí, jako je močení na pódiu. Zemřel na předávkování heroinem ve věku 36 let v roce 1993.

Frances Bean byly dva roky, když se její otec Kurt Cobain, frontman grungeové kapely Nirvana, zastřelil. Bylo mu 27 let. Její matka Courtney Love, zpěvačka dívčí rockové kapely Hole, měla celý život problémy s drogami a alkoholem. Nějakou dobu nemohla mít dceru kvůli léčení v péči. Nyní je Frances v opatrovnictví sestry a matky svého otce.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27