Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miranda Kerr / foto: GQ

To je jízda! Miranda Kerrová už je i těhotná

Australská modelka Miranda Kerrová s Orlandem Bloomem čeká dítě.

Uvedla to přítelkyně známé modelky, která se proslavila s luxusním prádlem Victoria's Secret na svém dokonalém těle.

Kerrová, která si Blooma vzala po tříletém vztahu během tajného obřadu na začátku tohoto měsíce, údajně svým blízkým přátelům oznámila úžasnou novinku. S uhrančivým Legolasem z Pána prstenů prý čeká jejich prvního potomka.

"Rozhodně je těhotná. Miranda je nadšená. Vykládá to všem svým kamarádkám, hlavně kolegyním modelkám," uvedla přítelkyně šťastné tmavovlásky.

Kerrová s manželem ale zatím neplánují oficiální prohlášení pro média. Kamarádka sedmadvacetileté krásky tvrdí, že tuhle novinku Miranda přesto dlouho neutají.

"Předvádí spodní prádlo. Takže to bude brzy zřejmé," dodala pro časopis US Weekly.

Miranda, která je snad dokonce už ve třetím měsíci těhotenství, nedávno hovořila o svém toužebném přání založit s Bloomem, se kterým před sňatkem chodila tři roky, rodinu.

"Vždycky jsem otevřeně hovořila o tom, že chci jednoho dne založit rodinu. A taky jsem si celou dobu myslela, že by Orlando byl dobrým tátou!" uvedla Kerrová.

Dvojice držela celou dobu detaily ohledně jejich chystané svatby v tajnosti. Jisté je, že byl obřad tajný a proběhl v okruhu nejbližší rodiny a přátel. Stále se však spekuluje, kde bylo "místo činu".

Poslední zprávy hovoří o romantickém a navíc pro Blooma příznačném Karibiku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9