Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Relax / foto: shutterstock

Dražitelka panenství 6 mega nedostane!

Osmnáctiletá maďarská školačka, která vydražila své panenství, odvolala smlouvu. Výherce - britský obchodník - ji totiž požádal o ruku.

Smlouvu s obchodníkem odvolala, protože říká, že nehledá manžela, ale "zachránce".

Na eBay ji nechtěli
Osmnáctiletá blondýnka, která své jméno na stránkách eBay uvedla jen jako "Miss Spring", se ke dražbě rozhodla proto, aby zachránila dům své matky. Ta nebyla schopna dále splácet hypotéku a hrozilo, že dům připadne bance.

Původní licitaci sice stránky eBay zrušily poté, co cena dosáhla 100 000 liber (bezmála 3 miliony Kč), pak začala řešit nabídky po mailu. O dražbu se začala zajímat maďarská televize, která chce dražbu tento týden začít vysílat, jak jsme vás informovali již v tomto článku.

Jde jí jen o rodinu

Pihovatá blondýnka tvrdí, že přítele nikdy neměla a žije s matkou na severu Maďarska. Své rozhodnutí přijít o panenství poněkud netradičním způsobem vysvětlila podle listu Metro takto:

"Nemyslím, že je na tom něco špatného. Je to jen na jednu noc. Vlastně bych řekla, že je to docela romantické. Vždyť muž, který mi zaplatí, zachrání mou rodinu před tím, abychom skončili na ulici. Bude to náš zachránce. S tím britským obchodníkem jsem to odvolala, protože tak daleko zajít nechci. Nehledám manžela - dělám to pro svou rodinu."

Úspěšná bloggerka
Dívka také začala psát blog pod jménem Miss Spring. A počet návštěv a odpovědí ji překvapil:

"Začala jsem psát blog. Když mi ale začaly odpovídat stovky, ba tisíce mužů, zdálo se mi, že to už před maminkou nemohu tajit. Žijeme samy a společně se staráme o mého malého bratříčka, kterému je dvacet měsíců. Proto mi přišlo nefér neříct jí o tom. Byla šokovaná a prosila mne, ať to nedělám, ale jak jinak můžeme získat peníze na záchranu domu? Od té doby, co se o tom začalo psát, mi volá spousta lidí a tvrdí, že jsem buď mučednice, anebo lehká holka. Ale já jsem jen dívka, která chce lepší budoucnost. Která se chce postarat o svou rodinu."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 34