Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: AXE

Léto a s ním spojená skvělá zábava ještě nekončí!

Nenechte si ujít bombastickou AXE RISE UP PÁRTY na HIP HOP KEMPU.

Do konce prázdnin zbývají už jen dva víkendy. Je tedy třeba pořádně si je užít. Nechte se unést vlnou svěžesti a svěřte se do rukou „AXE dívčího týmu“. Kde? Na AXE Rise UP párty od čtvrtka 19. do soboty 21. srpna 2010 na festivalu Hip Hop Kemp ve Festivalparku Hradec Králové.

magazin.cz
A na co se můžete těšit? Půvabná pětice AXE sestřiček vám představí 5 nových sprchových gelů od AXE. Najděte společnými silami ten, který bude nejvhodnější právě pro vás! AXE sestřička vám následně gel s nečekanými účinky předepíše a vy tak budete připraveni na maximální letní výkony. Nevěříte? Vyzkoušejte ho za asistence AXE Bikini Girls ve speciální AXE sprše! Budete-li chtít, poslední z „dívčího komanda“ - AXE Rise Up Girl se s vámi navíc podělí o několik rad na téma úspěšného flirtování, protože v tomhle oboru je expertkou.

Potom si vychutnáte mix barevných letních koktejlů, relax a skvělou zábavu s největšími hvězdami Hip Hop Kempu. Páteční podvečer si na AXE Rise Up párty přijedou užít i herec Jiří Mádl, Miss ČR 2009 Aneta Vignerová nebo modelky Hana Svobodová a Lilian Sarah Fischerová.

Kromě hudby...
Na Hip Hop Kempu si kromě bomba zábavy a vynikající muziky můžete v letošním roce užít i opravdu bohatý doprovodný program. Určitě vás dostane skateboardové Mistrovství ČR na vertikální rampě za účasti těch nejlepších jezdců nebo exhibice v bmx, skateboardu, in-line a scooteru na největší mobilní rampě v České republice.

magazin.cz

Mužskému oku zalahodí zajímavá alternativa ke klasickým zápasům dívek v bahně, „zápasy ve 200 kg čokolády“. Milovníci adrenalinu si můžou zkusit bungee jumping z 50ti metrového jeřábu, slaňování z jeřábu nebo extrémní jízdu na laně z 35ti metrové plošiny. Připraveno je i jezero s lodičkami a písečnou pláží s aquazorbingem nebo paintball…To je však jenom zlomek toho, co vás čeká. Přijeďte se přesvědčit sami!!!

Víc najdete na: www.RiseUpGirl.com a www.axe.cz.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!