Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Anna Paquinová Stephen Moyer / foto: Shutterstock

Svatba upírů: Pár z True Blood měl skutečnou svatbu

Miami zažilo opravdovou upírskou svatbu.

Nejdříve je sice do role páru obsadil režisér seriálu Pravá krev (True Blood), ale život napodobil film a herečka Anna Paquinová si svého kolegu Stephena Moyera nakonec doopravdy vzala za muže.

magazin.cz

Krvavá svatba
Jako postavy v seriálu o upírech byli neustále v nebezpečí a vztah mezi upírem a lidskou ženou se neobešel bez komplikací. V realitě snad poteče méně krve.

Anna a Stephen měli svatbu ve stanu poblíž pláže v Malibu a hosté nosili dárky zabalené krvavě rudými stuhami. Na malou slavnost si pozvali jen pár přátel, nechyběli tu například Elijah Wood a Michael Emerson ze seriálu Ztraceni.

Nevěsta si oblékla šaty ve stylu Marilyn Monroe, bílé, zavázané za krkem. Na nohy si vzala černé boty na vysokém podpatku a vlasy si stáhla do drdolu. Ženich se oblékl zcela tradičně do černého obleku.

magazin.cz

První polibek se odehrál na plátně
Jde o lásku v hollywoodském stylu: pár se potkal při natáčení seriálu, kde hráli milence. Jejich první polibek se odehrál na plátně. Chodit spolu začali několik měsíců po začátku promítání seriálu True Blood v roce 2008, ale otevřeně se ke své lásce přiznali až v únoru 2009.

Zasnoubení oznámili přesně před rokem. Stephen požádal svou vyvolenou o ruku na pláži na Havaji. "V první řadě seriálu byla písnička Bílá písečná pláž na Havaji, která byla taková legrační a ironická. Celé to začalo jako vtip, ale pak jsme se rozhodli jet na Havaj s mými dětmi," řekl Moyer reportérům Access Hollywood.

Stephen Moyer má dva potomky (desetiletého Billyho a osmiletou Lilac) ze dvou předchozích vztahů.

Mezinárodní manželství
Stephenův a Annin vztah prý stojí na důvěře. Ta je asi velmi důležité, zvláště proto, že Paquinová se nedávno přiznala, že je bisexuální. Snoubenec na to řekl, že je na ni pyšný a je rád, že se to rozhodla veřejně přiznat.

Paquinová je původem z Kanady, ale vyrostla na Novém Zélandu. Hollywood zaujala už v jedenácti letech, když dostala Oscara za nejlepší vedlejší roli za výkon ve filmu Piáno. Tam hrála dceru Holly Hunterové.

Moyer je Brit a svou kariéru začal v divadle. Volný čas dosud dělil mezi Londýn a Los Angeles. Tam má dům na Venice Beach, který teď sdílí se svou novopečenou ženou.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2