Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohanová / foto: hollywood-celebrity-pictures.com

Lohanová na pobytu ve vězení vydělá milióny!

Vydělat se dá na všem. Kajínek by mohl vyprávět.

Průšvihářka Lindsay Lohanová dostala od listu OK! nabídku na milion dolarů (19,4 milionu Kč) za exkluzivní rozhovor o svém pobytu ve vězení.

Interview by však mohla poskytnout až po propuštění ze soudem odvykací léčby. Manažeři listu OK! jsou ale přesvědčeni, že příběh této celebrity, v poslední době spíš proslulé různými problémy, za milión dolarů opravdu stojí.

"Zdá se být jasné, že Lindsay opravdu byla s tímto listem v kontaktu. Už v minulosti jí zaplatil za fotografie šestimístné sumy," řekl reportérům TMZ zdroj blízký listu.

Protekční odsouzená
Herečka si už odseděla nepodmíněný trest. Ve vězení však místo devadesáti dnů strávila jen třináct.

Dne 2. srpna byla převezena na odvykací kliniku, kde si měla pobýt tři měsíce, jenže se zdá, že i odtud bude propuštěna dříve. Lékaři tvrdí, že její psychiatrické problémy a potíže s drogami jsou méně závažné, než se dříve domnívali.

Poslední slovo v otázce propuštění bude mít soudce. A až se Lindsay opravdu vrátí domů, dáreček v podobě miliónu dolarů ji určitě potěší.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9