Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney pro Candie´s / foto: Candie´s

No fuj! Britney prý zneužívala svého bodyguarda. Před dětmi

Někdejší panna už neví, co by roupama.

Pohádka o panně Britney Spearsové už je dávno zapomenuta. Momentálně se před námi rozvíjí horor o tloustnoucí nadržené samici.

Pořád nadržená
To už muselo být něco, když ji ze sexuálního obtěžování a harašení obvinil rovnou její bodyguard Fernando Flores. Prý se před ním Britney neustále obnažovala. Pravdou je, že před pár lety by její luxusní tělo stálo za hřích, jenže od té doby zpěvačka dost přibrala a už není zrovna k nakousnutí. Zřejmě proto ty stížnosti.

Aby toho nebylo málo, pustil si bodyguard pusu na špacír ještě o jedné věci. A to o tom, že Britney zneužívala své děti.

„Měla na sobě bílý průhledný plášť. Procházela kolem něj (Florese – pozn. red.), záměrně upustila cigaretu, shýbla se pro ni a odhalila mu své nahé genitálie,“ stojí v žalobě. „Tento incident mu (Floresovi – pozn. red.) způsobil šok a znechucení.“

Surová matka
Flores vypověděl, že před ním měla Britney mnohokrát sex. A nejen před ním – také před zraky svých malých dětí. Souložila prý s muži, když byly děti v místnosti.

Kromě toho je čas od času surově mlátila. Jednou si od Florese měla půjčit jeho pásek a dvakrát s ním udeřit Prestona, svého mladšího syna.

Své děti Britney krmila mimo jiné krabím masem, přestože věděla, že mají alergii na ryby. Oba synové začaly zvracet. Britney však všem zakázala, aby přivolali lékaře.

Britney se k obviněním zatím nevyjádřila. Samozřejmě může jít o snahu bodyguarda dostat z ní nějaký ten dolar. Pravdou ale je, že podobná obvinění na adresu zpěvačky nepadají poprvé. A jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu. V tomto případě jí možná bude víc než trochu…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 30