Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
50 cent / foto: 50cent.com

50 Cent hledá přítelkyni přes internet! Prý děvku!

Jeden z nejúspěšnějších rapperů světa 50 Cent hledá na internetové sociální síti Twitter ženu, která by se stala jeho "děvkou". A měla by ho mít ráda "i bez peněz".

Americký hip-hopper, vlastním jménem Curtis James Jackson III, svým fanouškům prostřednictvím Twitteru sdělil, že by si přes internet rád našel "tu pravou". "S nějakou holkou bych se rád potkal na Twitteru. (…) Chci si tady najít pořádnou děvku," napsal na své stránce na sociální síti.

Otylky nechce
Zároveň však předem vyřadil dívky při těle. Rapper a herec se přiznal, že se nedávno vyspal s otylou ženou. A není si jistý tím, že by tuto zkušenost někdy chtěl opakovat.

Na Twitteru tvrdí: "Zrovna jsem skončil s jednou tlustou děvkou. Bylo to poprvé a já říkám, nesuď, co neznáš. Bylo to špatné. Neměl jsem si s ní nic začínat, teď mám něco se zády," popsal rapper své pocity.

Bojí se, že jim jde o peníze
Přitom 50 Cent nedávno prohlásil, že je ostražitý, pokud jde o schůzky, protože druhému pohlaví příliš nedůvěřuje.

Rappová hvězda, která vládne majetkem v odhadované výši 440 milionů dolarů (v přepočtu přibližně 82,7 miliardy korun), říká, že pokud jde o ženy, je paranoidní. Má strach angažovat se v nějakém vztahu, protože si myslí, že osoby opačného pohlaví se zajímají jen o jeho peníze.

"Muže přitahují krásné ženy. A ty zase přitahují muži, kteří jim nabídnou bezpečí, nebo spíše finanční zabezpečení. A pokud máte peníze a jste slavný, tak to je pro ženy sexy," tvrdí úspěšný hudebník.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 56