Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nejžhavější kérky s Michaelem Jacksonem!

Král popu je už déle než rok po smrti. Přesto je tu spousta fanoušků, kterým se idol dostal vyloženě pod kůži. Podívejte se na nejžhavější kérky s Michaelem Jacksonem!

Minimalistická záležitost
Stačí jen pár tahů tetovací jehlou a všechno je jasné - tento obličej patří Michaelu Jacksonovi. Vkusnou podobiznu svého idola si nechala vytetovat jistá fanynka Sandy těsně nad zadkem...

magazin.cz

Informační tabule
Skoro jako náhrobní kámen se tváří ruka jedné anglické fanynky. Ta si své předloktí vyzdobila logem zpěváka a zároveň i údaji o jeho narození a smrti. Nad celou tou parádou svítí uhrančivé oči krále popu. R. I. P. Michael!

magazin.cz

Skočím po tobě... a uvidíš!
Obrys idola při jeho „měsíční chůzi“ je originálním počinem tatéra. Jedná se sice o větší obrázek, nicméně jeho umírněné provedení nedělá z kérky kýč.

magazin.cz

Baf, tady bydlím já!
Michael Jackson se fanouškům zapsal do srdcí... A některým i na jiné části těla. Tato slečna neodolala a nechala si ho zvěčnit přímo na zadek. Každopádně docela překvapující záležitost pro všechny, kterým se tento pohled naskytne...

magazin.cz

Budliky budliky...
Barevné tetování je vzpomínkou na Jacksonův videoklip Thriller. Člověk, který ho nosí, musí být dost odvážný. Každopádně budí respekt.

magazin.cz


Vlasová „kérka“
Tato „kérka“ je dočasná, a místo tatéra na ní pracoval zručný kadeřník. To však nic nemění na tom, že si fanoušek nechal na hlavu vystříhat celopostavu svého idolu. V druhém případě jde trošku o faux pas - poněkud „vytuhlý“ a vyžilý obličej někoho, kdo v žádném případě nevypadá jako King of Pop.

magazin.cz


Kuk!
Někdy stačí málo - v případě Michaela Jacksona jen oči - a každému je jasné „vo co go“. Speciálně, když tatér do zpěvákova očního kontaktu zakomponoval slušivou loknu.

magazin.cz


A tak jde čas...

Vyloženě vzpomínková záležitost! Fanouškovo předloktí zdobí tři podobizny M. J. ­ Jedna jeho z jeho útlého mládí, kdy nosil afro. Další jsou z klipu Thriller a třetí vypodobňuje idol při jeho měsíční chůzi...

magazin.cz

Ukaž, podepíšu ti žákajdu
Minimalistické tetování s podpisem zpěváka a jeho nejzásadnějšími daty...

magazin.cz

Je to on, není to on?
Je těžké hodnotit dílo, když ještě není hotové. Ovšem rozpracované kresba tatéra už teď vypadá hodně podezřele.

magazin.cz

Trochu mě pálí na boku...
Barevně zajímavé tetování - zřejmě ještě čerstvé. Vypadá to, jako by měl fanoušek svou hvězdu doslova vypálenou do kůže.

magazin.cz

Kérka jako čárový kód
Drobná ozdůbka, která jasně připomíná „taneční kroky“ krále popu.

magazin.cz

Vlez mi na záda!
Fanynka si nechala udělat portrét svého idolu na lopatku. Zdá se, že Michael se v její společnosti cítí docela dobře...

magazin.cz

Jako do památníčku...
Poslední tetování sice trochu připomíná kresbu do „památníčku“, ale nejde o žádnou sériovou záležitost, nýbrž o originální nápad fanynky.

magazin.cz
magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 41