Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Farna / foto: Korzo

Ewa Farna: Už ty lži v bulváru nemůžu poslouchat!

Mladé zpěvačce sláva nevoní.

Zpěvačka Ewa Farna má dost přetřásání soukromí v bulváru a své vztahy nehodlá veřejně ventilovat. "Tolik lží už neskousnu. Nemíním nic potvrzovat, ani vyvracet. Je to jen moje věc," řekla Ewa Korzu kategoricky.

A aby dodala vážnosti svému rozhodnutí, odmítla potvrdit nebo vyvrátit svůj vztah s muzikantem Marcusem Tranem. "Něco jsem před chvilkou řekla, takže má odpověď zní no comment," uvedla Ewa už s úsměvem.

Zase fláká školu
V současné době ji prý zajímá jen její pěvecká dráha a samozřejmě i úspěšná studia na gymnáziu v Českém Těšíně. "Je ale fakt, že zpívání se věnuji mnohem víc a škola jde v současné době trošku stranou," přiznala Farna Korzu.

Jak se svěřila, v září navštívila gymnazijní škamna pouze čtyřikrát. "No, připouštím, že jsem se do školy příliš nehrnula. Mám v kalendáři mnoho vystoupení a účinkování na akcích, že prostě absolutně nestíhám. Není to výmluva, ale realita," vysvětlila zpěvačka, která ale na dálku kantorům slíbila, že svou docházku zlepší.

"Nechci učení flákat, mám individuální plán a určitě chci studia dokončit," dodala Ewa Farna

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 20