Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Youtube

VIDEO: Chlap s nejelastičtější pusou na světě!

Angolan Francisco Domingo Joaquim má ale štěstí. Do jeho pusy se vejde ledascos, třeba celá plechovka coca coly!

Jako pouliční umělec
Dvacetiletý mladík dostal od přírody zvláštní dar - hodně velkou a hodně elastickou pusu. Ta ho teď živí.

Svou kariéru „pouličního umělce“ začal v ulicích hlavního města Angoly, Luandě, kdy kolemjdoucím ukazoval, co všechno jeho ústa dovedou.

Jeho „malá show“ měla docela úspěch a tak si umělec dodal kuráž a zkusil štěstí i jinde. Třeba jako zvláštní bavič v obchodních centrech nebo na fotbalových utkáních, kde v povinných pauzách krátil divákům čas.

Konečně, sláva!

První krok ke slávě pro Francisca Dominga Joaquima, zvaného Chiquinho, znamenal, když o něm vyšel článek v angolských novinách Zwele Angola. Pak už šla kariéra Chiquinho strmě nahoru.

Najednou dostal pozvání do italské televizní show, kde měl předvést svá obří ústa a pár dovedností s nimi. Odměna? Zápis do Guinessovy rekordů.

Neopečovávaný chrup
„Rozhodl jsem se předvést číslo s plechovkou. Během jedné minuty jsem si jí celkem čtrnáctkrát dal do pusy a pak ji hned vytáhnul. Všichni z toho byli paf. Hlavně jeden italský zubař, který se strachoval, abych se náhodou neporanil. Když jsem mu řekl, že jsem v životě nebyl u zubaře, málem omdlel. Můj chrup se mu zdál totiž naprosto v pořádku,“ směje se Chiquinho.

Jeden sen navíc...

Přestože je v knize Guinessových rekordů zapsán jako člověk s největší a nejelastičtější - sedmnácticentimetrovou - pusou na světě, Chiquinho není se svým životem úplně spokojen.

„Přál bych si, abych jednoho dne mohl jít do školy,“ posteskl si. Snad se mu sen brzy vyplní.

Chcete vědět, co se svými ústy Chiquinho umí?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 54