Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga v klipu Bad Romance / foto: repro Youtube

Lady Gaga bude vosková. Za 41 milionů!

Význam unikátní popové divy Lady Gaga stále roste. O tom svědčí skutečnost, že i ona se zařadí mezi ty osobnosti světového významu, které budou mít vlastní voskovou figurínu v muzeu Madame Tussauds.

Zpěvačka kontroverzního hitu Alejandro bude zvěčněna v celkem osmi z velké řady světoznámých muzeí Madame Tussauds na různých místech zeměkoule.

Lady Gaga po celém světě

Zpěvaččiny "dvojnice" budou odhaleny 9. prosince v muzeích v Las Vegas, Los Angeles, New Yorku, Berlíně, Londýně, Amsterodamu, Šanghaji a Hongkongu.

Vedoucí poboček v Las Vegas, Los Angeles a New Yorku Janine DiGioacchingová pro portál RadarOnline uvedla: "Je to vzrušující, že se Lady Gaga velmi brzy objeví v našich muzeích Madame Tussauds v New Yorku, Las Vegas a v Hollywoodu. Jako jedna z nejunikátnějších a nejvýznamnějších světových osobností je Lady Gaga skvělou protagonistkou největšího odhalení figuríny v historii Madame Tussauds."

Pokaždé jiná
Zároveň dodala: "Všechny stylizace figurín, na kterých pracujeme, budou představovat klasickou Lady Gaga a jsme si jistí, že její fanoušci budou nadšení jedinečností jejího vzhledu, až figuríny v příštím měsíci odhalíme."

Každá z osmi voskových figurín bude oděna do jedinečného, extravagantního modelu. Jejich příprava zabere čtyři měsíce a celkové náklady se vyšplhají na 2,4 milionu dolarů (v přepočtu 41,1 milionu korun - pozn. Korza).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14