Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: oddee.com

Odvaz: Bláznivé svatby!

Svatba ve svatebních šatech? Nebo dokonce na úřadě nebo v kostele? To už dneska spoustu lidí nebaví. A tak vymýšlejí různé způsoby, jak si svůj velký den „okořenit“...

Svoji a nazí
Ellie Barton a Phil Hendicott mají rádi „pořádné v

magazin.cz
zrůšo“. A to se podepsalo i na jejich svatbě. Ženich a nevěsta jsou totiž vyznavači nudizmu, proto se rozhodli jít před oltář nazí. Tedy téměř nazí...

Nevěstu místo svatebních šatů zdobil jen sporý bodypainting. Aby se neřeklo, že je její oděv příliš málo slavnostní, nasadila si Ellie při obřadu dlouhý svatební závoj. Její muž k ženitbě potřeboval pouze klobouk, který zakrýval jeho mužství.

Novopečení manželé měli na svatbě 250 hostů. Ovšem virtuálně jich bylo přítomno daleko více - celý obřad tohoto kontroverzního páru byl totiž živě přenášen v australském rádiu, které sledovalo tisíce posluchačů.

magazin.cz

Svatba s nejdelší vlečkou
Číňané jsou rádi ve spoustě věcí první... To potvrzuje i nevěsta z čínského města Guangzhou, která si na svůj velký den nechal ušít od řeckého návrháře Andrease Evstratiou svatební šaty se závojem o délce 1362 metrů.

Budoucí vdaná paní se tímto počinem zapsala do Guinessovy knihy rekordů, jako žena s nejdelším svatebním závojem. A to, že její stavební výstroj vážila 100 kilogramů, jí prý ani tak nevadilo...

magazin.cz

Obřad v obchodě
Američanka Lisa Satayut miluje boty. Proto se prý cítí nejšťastnější v obchodě s obuví T. J. Maxx. Není divu, že se na tomto svém „šťastném místě“ rozhodla říci své ano příteli Drew Ellisovi. Obřad se konal v uličce u bot číslo 8, kde nevěsta trávívala své extatické chvilky při nakupování.

Nevěsta si na svůj velký den oblékla bílé šifónové šaty s dlouhými černými rukavicemi a samozřejmě nezapomněla ani na své oblíbené sandálky z krokodýlí kůže. Svatba se konala za plného provozu prodejny a nechyběl na ní ani kameraman, který celou tu slávu nahrával na video.

magazin.cz

Překvápko za pořádný balík
Číňan Xiao Wang miluje svou ženu Liu natolik, že utratil za svatební květinovou výzdobu svůj roční plat. Rozhodl se totiž koupit 99 999 růží, kterými vyzdobil 30 svatebních automobilů a zbytek kvítků pokryly oddávající prostory.

„Věděl jsem, že Liu má ráda růže. Tak jsem ji chtěl překvapit,“ říká Xiao. Proč si jich ale koupil 99 999 kusů? Byl to záměr. Čísla s devítkou jsou totiž v Číně považovaná za šťastná a příznivá osudu. Ženich rovněž daroval dvacet procent z částky, kterou utratil za růže, charitě. Prý aby jim to s Liu vyšlo...

magazin.cz

Láska až za hrob
Irka Michelle Thomas se rozhodla vzít si svého mrtvého snoubence - devětadvacetiletého Kevina Lavelle, se kterým má dvě děti.

Muž se stal obětí loupežného přepadení, při němž mu byl zcizen velký obnos peněz, určený právě na plánovanou svatbu s Michelle. Po této tragické události by měl logicky následovat pohřeb. Zhrzená nevěsta si ale umínila svatbu. Ta se konala v oxfordské nemocnici Johna Radcliffa, kde byl mrtvý Kevin hospitalizován.

Ceremoniálu, který sloužil katolický kněz, se zúčastnili dva svědkové a nejbližší rodina. V momentě, kdy měly být vyměněny snubní prstýnky, zastoupil ženicha jeho otec Paddy. Nevěsta dala druhý zlatý kroužek mrtvému, ležícímu v rakvi.

magazin.cz


Svatební jízda na dvou kolech

Žádná auta, ale kola! Ruský pár se rozhodl přispěchat k oltáři čistě ve sportovním duchu. Ostatní svatebčané jej následovali na bicyklech. Docela originální a levné řešení!

magazin.cz
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26