Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Co musí chlapi umět před třicítkou? Jinak nepřežijí

Něco rad do života.

Třetí dekáda života, tedy od 20 do 30, je stále ještě víceméně bezstarostným obdobím života, kdy jde především o to, co nejvíce si užít. Přesto by se ale chlapi měli v tomto období něco naučit, aby pak ve 30 letech, kdy už jde do tuhého, nezačínali od nuly.

Alespoň jedno skvělé jídlo
Ano, chlap by měl umět vařit. Tedy aspoň trochu. Už jen proto, že nelze donekonečna jíst všechny ty blafy z rychlého občerstvení. Sami poznáte, že ve třiceti už metabolismus nepracuje tak dobře jako ve dvaceti. Navíc, když k sobě domů pozvete známost, ze které by mohlo být něco vážnějšího, a to by v tomhle věku už mělo, rozhodně zabodujete, když připravíte skvělé jídlo. Stačí jedno. Pak už vám stejně bude vařit ona.

Základní manévry autem
Když neumí řídit nebo zaparkovat žena, je to roztomilé. Když se s tím potýká dvacetiletý jinoch, dá se to pochopit. Ale prosím vás, ve třiceti už byste se měli orientovat ve značkách a být schopni vecpat své auto na parkovací místo, aniž byste všechno kolem odřeli.

Zklidňovat situace
Je vám třicet, už si nemůžete dovolit chodit každý druhý týden z hospody s monoklem. Zkrátka se musíte naučit ovládat a nenechat se vytočit každou hloupostí jako zamlada. Naopak, jelikož už budete v mnoha putykách patřit k nejstarším, měli byste působit jako zklidňující element a případné rozmíšky zneškodňovat. Tím navíc neriskujete, že dostanete přes tlamu od někoho, kdo je o deset let mladší.

Přestaňte se oblékat jako idiot
Nemusíte hned chodit v obleku a kravatě, ale určitých věcí byste se měli vyvarovat. Třeba zvláštně barevných triček s drsňáckými potisky a nášivkami, vytaženého límečku, kšiltovky, khaki armádních kraťasů a dalo by se pokračovat. Ve třiceti na vás v tomhle ohozu už nikdo nebude zvědavý. Také omezte pobyt v soláriu a návštěvy tetovacích salonů.

Orální sex
Orální sex je jen jednou z věcí, které se musíte naučit partnerce dělat. Celkově už hlavně nesmíte být zaměření jen na sebe a naopak ukázat, že vám jde také o její uspokojení. Ne, není to jednoduché, ale tak už to ve třiceti bývá.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 32