Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iveta Lutovská / foto: Korzo

Liposukce mi nehrozí, vyvrací fámy Miss Lutovská

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská odmítá drby o tom, že by se hned po svátcích objednala preventivně na liposukci.

Iveta totiž má ráda sladkosti. A o Vánocích si cukroví od maminky ani domácí vánočku nenechala ujít. "Takové nebezpečí, že bych musela na liposukci nehrozí, já mám svoji váhu pod kontrolou," řekla Korzu.

Vánoce bez kapra
Iveta má totiž obrovské štěstí. Díky rodovým dispozicím si může dovolit sníst všechno, na co má chuť, a přitom nepřibírá na váze.

A tak rodačka z Třeboně na Vánoce neochutnala ani kousek kapra, protože ryby nejí. Ale naopak si dopřála obrovský kuřecí řízek s nefalšovaným majonézovým salátem.

Jí, nesportuje
"Pokud by vám připadalo, že působím víc mohutně, tak je to tím, že jsem strašně zimomřivá. Chodím nabalená jako pumpa, nosím teplé prádlo, trička a pod bundu ještě mikinu nebo svetr," vysvětluje vyhledávaná modelka.

Své dokonalé tělo prý v posilovně trápí jen zřídka. A sport jí také nic neříká. "Přiznám se, že nejsem sportovní typ, sport mě ani nebaví," prozradila krásná Jihočeška.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2