Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Obchodní dům rozdával naháčům oblečení zdarma

Polonazí zákazníci vzali útokem španělský obchodní dům a vyplatilo se jim to.

Ani ve Španělsku není v lednu právě nejtepleji. Nicméně podprůměrné noční teploty neodradily davy lidí, kteří se rozhodli před otevřením na ulici přenocovat.

Pod heslem "Přijďte ve spodním prádle a odejdete oblečení!" slíbil obchodní dům Desigual první stovce naháčů kalhoty či sukni a vhodné triko, košili nebo blůzku zdarma. A ukázalo se, že takové příležitosti se prostě nedá odolat.

Přišli brzy, nocovali
Snad proto, že se tento obchodní dům specializuje spíše na módu pro mladé, většině naháčů bylo jen něco málo přes dvacet. Přišly jich stovky a někteří lidé dokonce před obchodem přenocovali, aby si zajistili přední místo. Zájemcům, kteří se nedostali do první stovky, nabídl obchodní dům alespoň 50 % slevu na celý sortiment.

Lze jen doufat, že se nedočkaví zákazníci na čekání oblékli do něčeho teplejšího, než jsou jen kalhotky a podprsenka, nebo slipy.

Jak připomíná list Metro, obchodní dům Desigual na sebe upozornil nahotou už vloni v New Yorku, když pořádal ve svých prostorách party pro lidi ve spodním prádle. Z této newyorské akce pochází i fotka nahoře.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9