Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Orlando Bloom ve folmu Elizabethtown. / foto: CSFD

Orlando Bloom má následníka!

Herec a hlavně idol mnoha dívčích srdcí třiatřicetiletý Orlando Bloom se stal otcem. Syna mu přivedla na svět jeho manželka modelka a příležitostná herečka Mirranda Kerr.

Chlapeček se narodil tento pátek v soukromé porodnici v Los Angeles. Australská supermodelka podle prvních zpráv zvládla porod na jedničku.

Orlando asistoval u příchodu na svět svého vytouženého dítěte a do poslední chvíle netušil, jestli to bude syn nebo dcera. Manželé si pohlaví nenechali předem prozradit, chtěli se nechat překvapit. Jméno zatím rodina veřejnosti neprozradila.

Konec kariéry?
Modelka se v sedmém měsíci těhotenství nechala zcela nahá zvěčnit pro prosincové číslo časopisu W. "Pro mě je rodina život. Moje kariéra byla úžasná, ale to není můj život. Necítím potřebu vracet se do práce," svěřila se v interview.

Chlapec zřejmě nezůstane jedináčkem, jelikož se Mirranda nechala kdysi slyšet, že plánuje velkou rodinu. „Ideální by bylo, kdybych mohla žít na farmě, v domě se sluneční energií, s visutým lůžkem a zeleninovou zahrádkou." Dlužno dodat, že Kerr je považována za jednu z deseti nejlépe vydělávajících modelek světa.

magazin.cz

Orlando Bloom, který se proslavil rolí elfa Legolase v trilogii Pán prstenů a zazářil například v Pirátech z Karibiku nebo v Království nebeském, se rozhodl na čas omezit pracovní závazky a chce si veškerý volný čas užít se svou rodinou.

Ekologické manželství

Hollywoodský herec a modelka spolu tvoří pár od roku 2007. Loni v létě se bez asistence fotografů měsíc po zásnubách tajně vzali. Mirranda již byla několik měsíců těhotná a partneři se rozhodli, že chtějí svého potomka přivést do tradičního manželského svazku.

Manželé si rozumí i co se životního stylu týče, oba dva se hlásí k vyznávání ekologického způsobu života. „Třídit odpadky a jíst bio potraviny je podle mého to nejmenší, co můžeme pro Zemi a sebe udělat,“ prohlásil herec v jednom rozhovoru.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5