Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: showstudio.com

Rajcovní Kate Moss na videu jako prostitutka

Podívejte se na nejžhavější video britské supermodelky.

Supermodelka Kate Moss natočila jedno z nejdráždivějších videí své kariéry. Sexy klip není určen jen očím jejího přítele Jamieho Hince, kytaristy z The Kills.

Před špinavou zdí se do hudby ponořená kráska svíjí jako vyzývavá prostitutka. V záři reflektorů auta vytahuje sukni, odhaluje podvazky a bílé kalhotky, aby si hned nato stáhla černý top a ukázala podprsenku.

Ovšem obyčejná pouliční šlapka by si její ohoz nemohla dovolit. Černý top pochází z dílny Dolce & Gabbana. Stylová podprsenka je od Jeana Paula Gaultiera, černobíle puntíkatá sukně zase od Moschino.

Video je založeno na módním projektu fotografa Nicka Knighta, který jej připravil pro italskou mutaci prosincového čísla časopisu Vogue. Samotný klip vytvořil pařížský umělec Jamie Harley, který Knightovu fotosérii převedl do hudebního klipu se songem losangeleského elektro-popového mága Evana Voytasa. Nese název Tomorrow Night We’ll Go Anywhere a vyšel minulý měsíc na stejnojmenném EP.

James Harley ke svému dílku řekl: „Postavení ikony má jen málo lidí a Kate patří mezi ně. Příležitost pracovat s ní na videu založeném na práci Nicka Knighta, to nešlo odmítnout.“

Připomeňme ještě, že dráždivé pózy nejsou pro britskou supermodelku ničím novým. Promo video pro svůdné oblečení výrobce spodního prádla Agent Provocateur nebo tanec u tyče pro hit I Just Don’t Know What To Do With Myself skupiny The White Stripes si s tímto v ničem nezadalo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 4