Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: allvoices.com

Svatba v mínus 30 stupních celsia!

Láska prý hřeje. A zřejmě ne pouze na srdci, ale i na těle. O tom ví své manželé Kaunovi, kteří si řekli své ano při třicetistupňových mrazech.

Sibiř – místo zamilovaných
Vlastně by se o nich ani nevědělo, kdyby si nevystrojili opravdu originální svatbu. A že to byla svatba jako řemen, o tom není pochyb!

Představte si tento slavnostní moment v třicetistupňových mrazech – to je přece zima jako řemen! Mráz, studená voda a sem tam sněhová vločka, která jen dokreslila nevěstin bělostný závoj...

Ano, je to tak – milenci Sergej Kaunov a Irina Kuzmenko se rozhodli pro svatbu v sibiřském městě Krasnojarsk.

magazin.cz

magazin.cz

Tak trochu sváteční zima...
Svatební obřad se odehrál v mrazivé řece Jenisej, která městem protéká. Sergej v Krasnojarsku několik let žil a byl aktivním členem místního plaveckého klubu, který čítal několik desítek otužilců.

A kde vzniknul nápad na obřad v šíleně ledových vodách místní řeky? Sergej tvrdí, že ho na něj přivedla jeho snoubenka Irina a on prý s jejím nápadem nadšeně souhasil: „Vždycky jsem se chtěl ženit někde, kde je pořádná zima,“ přiznává s úsměvem.

magazin.cz

A hop do manželství!
Jenže vlézt do ledového Jeniseje není žádná sranda, zvláště pro netrénovaného člověka, kterým Irina bezesporu byla. Aby tedy svůj „velký den“ přežila bez úhony, musela si dát před svatebním obřadem saunu.

Její partner ji pak pěkně prohřátou pronesl v náručí přes mrazivou řeku. Místo klasických svatebních úborů měli jen plavky, nevěsta pak na hlavě závoj a ženich legrační čapku.

magazin.cz


Hosti, kterým mrznou kosti

Mezi hosty a zároveň svědky obřadu byli samozřejmě i Kaunovi parťáci z plaveckého klubu otužilců, kteří si celou slávu náležitě (a rovněž ve svátečních plavkách) vychutnali. Většina z nich se určitě těšila, jak si po takovém originálním svatebním ceremoniálu dá pořádný přípitek, který jim ty ztuhlé svaly a kosti pěkně rozehřeje.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 43