Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock.com

Gabi má orgasmus pokaždé, když se přejí

Většina lidí má z dobrého jídla příjemný pocit, ale tomu, jak se cítí Gabi Jonesová, se to jen tak nevyrovná. Pokaždé, když se pořádně nacpe, má totiž orgasmus.

Není proto překvapivé, že Gabi váží 223 kilogramů. Trpí takzvaným syndromem přetrvávajícího genitálního podráždění, což znamená, že dosahuje orgasmu i při zcela běžných činnostech. V extrémních případech mohou ženy, které tímto postižením trpí, dosahovat až tří set orgasmů denně.

Poprvé ze zmrzliny
Jonesová si podle serveru Examiner.com poprvé všimla, že se děje něco zvláštního, když si dala pořádnou porci zmrzliny.

„Moje kamarádky si myslely, že to jen tak hraju. Já jsem byla překvapená, ale neměla jsem žádné pochybnosti o tom, co se právě stalo. Tak jsem šla, koupila si přístroj na výrobu zmrzliny, a zanedlouho jsem si báječně užívala, kdykoli se mi zachtělo,“ líčí Gabi.

Podivný způsob obživy
A nejen to. Podnikavá mladá žena ze státu Colorado si zřídila webové stránky pro fetišisty (www.gaininggabi.com), kteří platí za to, že se dívají, jak se cpe a přitom se ukájí.

Také jí posílají dárky, většinou jedlé. Není proto divu, že za posledních pět let přibrala celých 95 kilogramů. Podle tabulek je sice morbidně obézní, ale ona sama tvrdí, že je zdravá a fit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23