Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: thecelebraty.blogspot.com

Svatba? Paris přistihli, jak si vybírá snubák

Profesionální celebritu Paris Hilton nedávno svědek viděl při nákupu snubního prstýnku. Vybírala ho společně se svým partnerem Cyem Waitsem.

Dědička proslulého hotelového řetězce si podle časopisu People prohlížela nabídku newyorského butiku Jacob & Co v pátek (18. února) a na svém lovu prý byla úspěšná. Měla odejít s prstenem pokrytým diamanty, a to v hodnotě 25 000 dolarů (cca 450 000 Kč).

Svědek, který dvojici v butiku sledoval, uvedl: „Kupovali zásnubní prsten. Byli spolu opravdu roztomilí. Paris každý prsten komentovala a vtipkovala, že ten její musí mít nejmíň 24 karátů.“

Žádost teprve očekává
Nicméně není zatím jisté, zda šlo skutečně o nákup zásnubního prstenu, protože její mluvčí se vyjádřil velmi vyhýbavě: „Oba v New Yorku hledali nějaký speciální dárek k třicátým narozeninám Paris.“ Blonďatá celebrita je oslavila 17. února.

Zásnuby však v nejbližší době zřejmě proběhnou, protože Paris minulý týden přiznala, že od Waitse v nejbližší době očekává žádost o ruku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11