Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Justin Bieber / foto: Anthony Stanley/WENN.com

Justin Bieber vyvolal v Liverpoolu davové šílenství

Mladičký kanadský zpěvák Justin Bieber (17) se dostal ve čtvrtek (10. března) večer do obležení řvoucího davu mladých dívek a policie měla plné ruce práce.

Justinovým novým písním se sice moc nedaří a od té doby, co se dal ostříhat, ztratil skoro sto tisíc fanoušků, ale obdivovatelek má zřejmě stále dost.

Během několika hodin po příjezdu do severoanglického města začaly hotel Hard Days Night, kde Bieber bydlel, obléhat tisícovky obdivovatelek. Na místo přijelo čtyřicet policejních vozů, dva antony, čtyři ambulance a hasiči.

magazin.cz

Justinovi policisté řekli, že by měl zůstat v hotelovém pokoji a nevycházet. Kdyby ho prý obdivovatelky zahlédly, mohlo by to vyvolat davovou paniku a hrozilo by, že dívky blíže k hotelu budou ušlapány. Ze strany ochránců zákona nešlo jen o doporučení: zpěvákovi řekli, že pokud se davu ukáže, na místě ho zatknou za podněcování nepokojů.

„Bylo to naprosto šílené, lidi všude kolem řvali, křičeli a házeli věci jeden na druhého. Dívky z rozrušení omdlévaly a byly tlačeny na vchod do hotelu. Celé okolí bylo plné policejních vozů a ambulancí,“ řekl reportérům listu Daily Star jeden z přihlížejících.

Mezi zadrženými se dokonce ocitla i jedna mladá žena ve vysokém stupni těhotenství, která se chovala agresivně a skončila v policejním voze.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 34