Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Alice Bendová / foto: Korzo

Alice Bendová si ničí sexy tělo

Sexbomba Alice Bendová (37) prošla po dvou dětech několika liposukcemi. Své lepé tvary si tak výrazně ztlumila.

Nyní chce ještě na svých krásných zádech pokračovat v tetuáži. Kromě syna Vaška, kterého má vytetovaného na krku, jí brzy přibudou podél páteře od shora dolů údaje o dceři Aličce.

„Angelina Jolie je také celá potetovaná, tak proč já ne?“ říká Korzu Alice, která se s vášní věnuje svým dětem Vašíkovi (3) a Aličce (necelý rok).

„Dvě děti jsou docela záhul, ale zase to není tak strašné. Vašík mi pomáhá, miluje Aličku, je hrozně hodnej. A Alička je divočejší, je to takový dráček. Asi po mně. Dětem stále připravuji nějaký program. Jezdím s nimi pořád na výlety, když je matka celý den s dětmi doma, leze jí to na mozek,“ přiznává herečka.

magazin.cz

Alice je milující matkou, proto se snaží pomáhat rodičům s onkologicky nemocnými dětmi. Z toho důvodu se i zúčastní čtvrtého ročníku Běhu pro život, jehož cílem je vybrat 3,5 milionu korun. Běh se bude konat v květnu a v červnu v sedmi městech, v Pardubicích je jeho patronkou právě Alice.

„Nadací je už hodně. Ale Běh pro život, který pomáhá dětem s rakovinou, je zvlášť důležitý, proto se ho vždycky účastním,“ dodává Bendová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1