Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Johnny Depp / foto: WENN.com

Johnny Depp dostal „kloboukové ultimátum“

„Pirát z Karibiku“ Johnny Depp (47) se zřejmě bude muset zbavit své sbírky klobouků.

Jeho partnerka Vanessa Paradisová (38) tvrdí, že klobouky musí z domu. Po dobrém, nebo po zlém.

magazin.cz

Depp je znám svou láskou ke kloboukům. Před pár lety byl dokonce zvolen „nositelem klobouků roku“, ale jeho partnerka už má dost toho, že Johnnyho módní doplňky zabírají celé dva pokoje.

„Má stovky klobouků. V jejich pařížském bytě jsou jich dva plné pokoje. Vanessa chce také nějaké místo na vlastní oblečení, ale není na to místo kvůli Johnnyho hučkám. Tak mu zcela bez obalu řekla: »Johnny, těch klobouků se zbavíš, nebo až jednou budeš pryč, všechny je vyhodím do smetí.« Byl zděšen. Svoje klobouky miluje a pořád si kupuje další,“ řekl jeden z jejich známých.

magazin.cz

Toto ultimátum prý přišlo krátce poté, co výstřední herec dorazil domů s kloboukem, který prý koupil od nějakého bezdomovce.

„To byla poslední kapka. Vanessa zuřila. Řekla mu, že se klobouků musí do konce roku zbavit. Johnny je ale má hrozně rád, takže nejspíš je prostě přestěhuje z Paříže do některého z jejich dalších domů,“ dodal známý páru v rozhovoru pro listu National Enquirer.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6