Lumpárna od veverky
Říká se mu Kann „Superhands“ Trichan – tedy chlapík se „super rukama“. Příběh obyčejného pouličního kuchaře začal před sedmi lety, když Kann zjistil, že má neuvěřitelně odolné horní končetiny.
„Jednou jsem vařil a nade mnou na stromě jedla veverka mango. Než jsem se nadál, pustila ovoce přímo do pánve, kde jsem smažil maso. Najednou mi rozžhavený olej vyprskl na obličej a celé tělo,“ vypráví Trichan.
Popáleniny byly do rána pryč
Vyplašený muž si vzal taxíka a nechal se odvézt domů, aby se ošetřil. Když se druhý den chystal k lékaři, zjistil, že zasažená kůže na rukou a na těle je naprosto v pořádku. „Díval jsem se na sebe do zrcadla a neviděl jsem žádné popáleniny. Všechna ta začervenalá místa byla zkrátka pryč! A tak jsem se vrátil do práce, abych ten zázrak ukázal i dalším pouličním prodejcům jídla,“ vzpomíná na svou velkou životní změnu Trichan.
Kuchyně jako zábavná show
Od té doby, co Trichan řekl ostatním o svých schopnostech, jeho reputace vzrostla. Každý chtěl vidět muže, který bez jakýchkoli popálenin přežil vydatnou sprchu horkého oleje. Trichanovi celá záležitost vrtala hlavou, a tak se rozhodl k dalším pokusům – zkoušel holýma rukama vytahovat z oleje smažená kuřata a ono to šlo! Ruce ruce byly bez zarudlých míst, jako by se žhavého oleje ani nedotkly. A tak Trichan začal z toho těžit. Jeho pouliční kuchyně se stala zároveň atraktivní show pro zákazníky, kteří si kromě šťavnatého sousta odnesli i nevšední zážitek.
Kuchař je držitelem Guinessova rekordu
Sláva pouličního kuchaře Kanna Trichana se šířila jako blesk a podnikavý kuchař toho náležitě využíval. Svůj zvláštní talent zúročil i v Guinessově knize rekordů, když během jedné minuty vytáhl rukama ze žhavého oleje 20 kousků kuřete. Nad tímto počinem kroutí hlavou nejen zákazníci, ale i vědci, kteří vůbec nechápou, jak je možné, že Číňanovi horký olej neublíží.
Chcete vidět Trichanovu kulinářskou show na vlastní oči?
Diskuze k článku:
Nemáš ještě účet? Zaregistruj se! | Nepamatuješ si heslo?
Počet příspěvků v diskusi: 9