Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.oddee.com

Bláznivé portréty těhotných matek

Čekání na potomka je doba, kterou si spousta rodičů chce fotograficky zdokumentovat. Některé snímky jsou ale hodně ulítlé. Nevěříte?

Tak takhle jsme tě „vyráběli“...
Je to umělecký akt, nebo už pornografie? Rodiče na této fotce se snažili svému budoucímu potomkovi dokázat, že na jeho početí mají lví podíl. Otázkou je, zda jim dítko (třeba v pubertě) bude za takovou názornou ukázku, vděčné.

magazin.cz


Koukej být hokejista!
Tak tato skoro trojnásobná maminka jasně fandí hokeji. Své nenarozené miminko proto vede k ledovému sportu už v bříšku. Jak se říká: Příkladem se člověk učí... a třeba z miminka bude jednou i hráč NHL. Tedy, pokud to zrovna nebude holka...

magazin.cz


Pozor, marťani přistávají
Kdo ví, co měla tahle těhulka za lubem. Štěstí jen, že jí v podobně odvážné kreaci neodváželi k porodu. To by se doktoři hodně divili.

magazin.cz


Dáreček v lesklém obalu
Nebude trvat dlouho a příroda rozbalí i tento dáreček... Holohlavý partner nastávající maminky se očividně nemůže už dočkat.

magazin.cz


Každý máme něco...
Nastávající taťka ukazuje vypracované svaly, maminka zase pokročilé těhotenství. Ať je to jak chce, namakanému taťkovi se svaly budou hodit, jen co se narodí „živá činka“.

magazin.cz


Nevěsta „dva v jednom“
Vdávat se s bříškem dnes už není žádná ostuda. Otázkou však je, zda tato nevěsta zvolila ty pravé svatební šaty. Co myslíte?

magazin.cz


Lítáme v tom oba
Někdy se stává, že muž těhotenství své partnerky vezme doslova. To je případ i tohoto páru. Ovšem jen s tím rozdílem, že těhulka si za pár měsíců od bříška uleví.

magazin.cz


Já jsem tvůj králíček ušáček
Nastávající rodiče si čekání na potomka užívali v růžové náladě a králičím kostýmu. Kdo ví, třeba jednou budou dítku tvrdit, že ho vyčaroval kouzelník Pokustón z klobouku.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2