Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.oddee.com

Kluci, kteří se narodili jako holky!

Mají svaly, mužný vzhled a sexy pohled. Ale pozor – ještě před nedávnem bylo všechno jinak! Všichni tito princové totiž měli ženské tělo.

magazin.cz

Balian Buschbaum
Tak tento hezoun s mírným strništěm se narodil v roce 1980 jako Yvonne Buschbaum. V roce 2007 byl ještě druhou nejlepší německou skokankou o tyči. Jenže přesto nebyl šťastný. O rok později veřejně řekl, že se chce předělat na muže. A tak se i stalo – po náročné operaci pohlaví přišla na řadu i změna jména. Ale dobrá zpráva pro ženy – tento krasavec není gay! „Líbí se mi inteligentní ženy, které mají v očích určitou hloubku. Obecně mám raději snědší, tmavovlasé ženy, které mají smysl pro humor a vědí, co v životě chtějí,“ svěřil se v jednom rozhovoru Balian.


magazin.cz

Buck Angel
Tak u tohoto tvrďáka by sukni nikdo nečekal. Přesto jde o transsexuálního chlapíka, který si nechává říkat Buck Angel a ještě donedávna figuroval v mnoha pornofilmech. Jenže to se už změnilo, teď Angel seká latinu a pracuje prý jako advokát, lektor a spisovatel. Prý rozbíhá svou vlastní produkční společnost – Ferda Mravenec všeho druhu.


magazin.cz

Ian Harvie
Ian Harvie je americký komik, který dokáže rozesmát celý sál. Byly ale chvíle, kdy mu do smíchu moc nebylo: „Strávil jsem hodně let tím, že jsem byl nespokojený se svým tělem. Říkal jsem si, kdo bude chtít se mnou takhle spát? Po všech terapiích jsem pochopil, že potřebuji změnit své pohlaví. Hrozně se mi ulevilo, myslím, že to byla nejlepší věc, kterou jsem udělal: poprvé jsem pocítil, jak je krásné mít rád sám sebe a přijímat i své tělo.“


magazin.cz

Ryan Sallans
Věřili byste, že Ryan se kdysi jmenoval Kimberly Ann Sallans? Ryan je advokát, který se rozhodl udělat v USA osvětu o tom, jak operace pohlaví může některým lidem změnit život k lepšímu. Asi věděl, o čem mluví – proměna z ženy ve svalovce probíhala několik let a vyvrcholila v roce 2005. Sallans byl díky svému příběhu hostem i v kultovní talk show Larryho Kinga. Nadále vystupuje v mnoha pořadech, poskytuje rozhovory a pro mnoho Američanů s problémem změny pohlaví je velkým vzorem.


magazin.cz

Rocco Kayiatos
Hip hop! Rocco Kayiatos je v Americe známý pod přezdívkou Katastrophe a je prvním hiphopovým zpěvákem, který prošel změnou pohlaví. Rocco si svou slávu užívá a mnozí vědí, že je i skvělým producentem. Chcete ho slyšet?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1