Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie a Brad Pitt / foto: WENN.com

Jolie a Pitt pravděpodobně čekají další dítě

Do početné rodiny by tak přibyl již sedmý potomek!

O těhotenství herečky Angeliny Jolie se dlouho spekulovalo, nyní bylo potvrzeno, že jsou tyto informace s největší pravděpodobností postaveny na pravdě. S jasným prohlášením o očekávání dalšího potomka přišel britský Daily Telegraph, ale i řada dalších médií.

Brad Pitt ani Angelina Jolie zatím oficiálně těhotenství nepotvrdili, ale vše nasvědčuje tomu, že se početná rodina slavného páru opět rozroste. „Není to něco, co by Angelina chtěla oficiálně oznámit, pochlubila se však několika blízkým lidem kolem sebe. Užívá si každý okamžik, nyní prochází obdobím s těžkými ranními nevolnostmi, ale říká, že to všechno za to stojí,“ prozradil zdroj z jejího blízkého okolí!

Herečka již v minulosti prohlásila, jak moc má těhotenské období ráda: „Miluji být těhotná. Cítíte se být více ženou než kdykoli předtím. Je to, jako kdyby tu celé vaše tělo bylo jen pro dítě.“

magazin.cz

Brad Pitt a Angelina Jolie jsou biologickými rodiči dcery Shiloh a dvojčat Knoxe a Vivienne. Adoptovali si rovněž syny Maddoxe a Paxe a dceru Zaharu.

Zlé jazyky z hereččina okolí však tvrdí, že si celé těhotenství jen vymyslela. Chce prý jen upoutat pozornost na svůj režisérský debut In the Land of Blood and Honey (V zemi krve a medu). Na premiéře totiž prohlásila tajuplně: „Kdo ví, jak tenhle rok dopadne, třeba skončím těhotná.“ Každopádně ale na její postavě zatím není nic vidět. Sexy šaty, které si vzala na předávání Zlatých glóbů, žádné těhotenské bříško ani nenaznačovaly.

Před dvěma lety Brad Pitt jasně prohlásil, že víc než šest dětí nechce. „Zcela jasně jí řekl, že šest dětí je maximum, s nímž je schopen se vypořádat. Představa dalšího potomka mu připadá šílená, ale Angelina je rozhodnuta dokončit svůj sen o duhové rodině,“ uvedl zdroj blízký Pittovi. A dokonce začátkem loňského roku plánovala Angelina již počtvrté adoptovat opuštěné dítě. Mělo se jednat o malou Leah z Haiti, která přišla o celou rodinu při místním ničivém zemětřesení.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2