Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Hello Kitty jako hvězdy showbyznysu

Mňau! Hello Kitty je opět zpátky, ale v trochu drsnějším „kabátku“.

Hello Kitty jako star
Světoznámou číču si vzal totiž do parády novozélandský ilustrátor Joseph Senior, který vytvořil sérii jejích výtvarných portrétů a nazval ji Pop Culture Hello Kitty. Jak už z názvu vypovídá, jde o jasnou inspiraci showbyznysem – šikovný výtvarník přetvořil Hello Kitty do kočičí podoby zpěvačky Lady Gaga, kapely Kiss, ale i filmových hrdinů, jako je třeba kocour Garfield, Superman, Spiderman, Xena a další…

 

magazin.cz

 

Poznávací znamení – mašlička
Ale jak je vidět, Joseph Senior není žádný necita a i v tomto případě zachoval Hello Kitty určitý ženský šarm. Všechny její kostýmy – ačkoli byly inspirovány mužskými hrdiny – vypadají na Kitty docela roztomile. A ať už je kočka oblečena do pavoučích sítí, nebo do skafandru z Hvězdných válek, či čepice od brášků šmoulů, jedno jí vždy zůstává – a to je mašlička.

 

 

Inspirace „modrou krví“
Autor této série samozřejmě pojmenoval své modely podle toho, kým byli inspirovány. A tak se z klasické Hello Kitty stala třeba Hello Xena, Hello Gaga, Hello Kissy Gene, Hello SuperKitty, Hello Kill Bill nebo Hello Garfield... Z proměn Hello Kitty se může radovat i nový britský královský pár, William a Kate, kteří se rovněž stali jednou z inspirací. Jejich svatba v kočičím provedení je obzvláště roztomilým kouskem.

 

magazin.cz

 

Nechtělo by to změnu?
Ale bohužel, výrobcem všech Hello Kitty produktů je japonská firma Sanrio, která o tomto počinu nemusí mít ani tušení. Kdo ví, jak by se jí zamlouval trochu ulítlý nápad novozélandského výtvarníka – přetvořit kočku s růžovou mašli v popové či filmové hvězdy. Možná to by to ale za pokus stálo. Co myslíte?
 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1