Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.odditycentral.com

Chlápek, který si hraje na mimino

Jednatřicetiletý Američan Stanley Thornton žije dva životy – navenek působí jako normální dospělý chlap, ovšem doma se z něj stává přerostlé mimino. Jak to?

Muž, který nechce vyrůst

Stanley se jako mimino cítí skvěle a hra na mrňouse prý eliminuje stres, kterého se mu dostává v okolním světě. Když k němu přijdete domů, máte pocit, že jste se ocitli v obrovském dětském pokojíku – Stanley má repliku miminkovské stoičky, na které papá své kašičky, spí v dětské posteli obložené desítkami plyšáků a samozřejmě, má veškerou hygienickou výbavu, kterou by jako mimino měl mít – plenky, krém na prdelku, vlhčené ubrousky...

 

magazin.cz

 

Ve dne chlap, večer mimino

Pro Thorntona je jeho dětský svět útočištěm, na který nedá dopustit. Jeho životní styl se podobá tomu, jaký mají batolata: Stanley v noci spí ve své mega dětské posteli, oddělený v obřích dupačkách. Ráno ho jeho „matka“ vzbudí, nakrmí ho lžičkou a dá mu napít z kojenecké láhve. Tím bohužel však časy dětství končí – Stanley se musí z dětského pyžámka převléci do „dospěláckého“ outfitu a běžet do práce... Až večer, když se vrátí z práce se opět stane miminem. To se znovu převleče do obřích dupaček a celý večer si hraje s legem. A tak to jde pořád.

 

Pleny nosí od 13 let

Stanley Thornton se prý „dospělým miminem“ stal ve třinácti letech, kdy byl fyzicky napaden.
Tehdy v něm traumatická událost vyvolala silné psychické problémy, které měly za následek, že se začal v noci pomočovat. To byl také důvod, proč začal spát v plenách. Jenže tím to začalo: uvědomil si, že mu pleny vůbec nevadí, naopak mu vyhovují. Objevil pro sebe dětský svět, ve kterém mu bylo dobře. Ve dvaceti letech začal nosit pleny i přes den.

 

 

Hra na mámu a dítě

Pravda, přebalovat takového habána však je obrovská práce. Tu zastává jistá Sandra Diaz, která sice není Stanleyho biologickou matkou, ale spolubydlící! „Miluji ho jako svého synovce,“ říká Diaz a dodává: „Je jako člen rodiny, který ztratil matku a já jsem jeho teta, která se o něj stará.“ Tuto hru na matku a dítě dvojice praktikuje už nějaký ten pátek.  „Pro některé lidi je „dospělé ditě“ sexuálním fetišem, pro mě je to relax – prostě přijdu z práce domů, převléknu se do dětského a najednou ze mě všechny stresy spadnou. Miluji, když je o mě postaráno jako o roční nebo dvouleté dítě – těším se z té pozornosti, pocitu bezpečí,“ přiznává Thornton.

 

Mimina všech zemí, spojte se!

Jednatřicetiletému tlouštíkovi z Kalifornie je však jasné, že jeho koníček působí trochu zvláštně, ale vzdát se ho nehodlá: „Zpočátku jsem si říkal, že jsem cvok, pak jsem ale projel internet a zjistil, že lidí, jako jsem já je spoustu,“ říká Stanley, který v roce 2000 rozjel webovku „Adult babies“ , jejíž součástí je vlastně taková seznamka, kde členové mohou najít své „maminky“, nebo naopak. Zvědavci zde mohou získat i pár cenných rad, kde například koupit vhodné dudlíky, XXL plenky a podobně.

 

magazin.cz

 

Úkryt před realitou

Thorton se se svou miminkovskou identitou netají. To však vzbuzuje různé reakce okolí:  „Jako „dospělé dítě“ jsem se setkal s různými přístupy okolí – spousta lidí to vzala v pohodě, ale našli se i tací, kteří mě podezřívali z toho, že jsem pedofil,“ rozčiluje se. Zkrátka být „dospělým dítětem“ je pro mnohé návratem do dětství, kdy zažívaly pocity bezpečí a lásky. A toho je dnes ve světě jako šafránu.
 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9