Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Chris Noth / foto: Helga Esteb / Shutterstock.com

Pan Božský se oženil!

Herec Chris Noth, kterého fanoušci seriálu Sex ve městě znají jako pana Božského, se oženil.

Vzdal se tak možnosti lovit mezi mnoha krásnými ženami, a rozhodl se konečně usadit. Jeho manželkou se stala Tara Wilson, s níž žije již několik let.

 

Šťastný pár si řekl své „ano“ na Havaji 6. dubna. Svatební obřad se konal v luxusním přímořském letovisku na pláži Makena v přítomnosti deseti nejbližších přátel. Jejich čtyřletý syn Orion jim během slavnostního ceremoniálu předal snubní prsteny.

 

„Chris a Tara se vzali opravdu tím nejromantičtějším způsobem, jaký snad existuje. Tara opravdu zářila a Chris se celou dobu spokojeně usmíval,“ prozradil hercův blízký kamarád. Chris a Tara se seznámili již před deseti lety v newyorském baru, kde Wilson pracovala jako servírka a North tam patřil mezi štamgasty. Byli zasnoubeni už od roku 2009. Spolu mají čtyřletého syna Oriona Christophera.

 

magazin.cz

 

Chris Noth se sice narodil ve Spojených státech, ale celé své dětství strávil s rodiči v Evropě. Nějakou dobu žili ve Španělsku, Jugoslávii a také ve Velké Británii, protože jeho matka byla zpravodajkou CBS. Chris Noth byl příkladným absolventem univerzity Yale, obor dramatická umění. Po škole pracoval na Americkém Shakespearovské festivalu, v některých divadelních klubech v NY, v Seatllu i v městě andělů Los Angeles.

 

Jeho asi nejslavnější herecké postavě pana Božského v seriálu Sex ve městě předcházela role detektiva Mika Logana v úspěšném Law and Order, jinak jste ho mohli vidět v několika televizních filmech např. Exiled, Rough Riders, Where Are My Children? and Abducted: A Father's Love nebo ve filmech nezávislých např. Texas Funeral, Getting to Know You, The Broken Giant, Cold Around the Heart, Naked In New York and The Confession.

 

Nyní se novomanželé mohou naplno věnovat společnému podnikání, vlastní totiž síť oblíbených čajoven v USA a v Kanadě.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!