Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Barevné kalhoty letí!

Barvy k jaru a k létu prostě neodlučně patří. Optimismus spojený s teplým počasím a sluncem nás doslova nutí do odhození tmavého, nudného oblečení. Spolu s ním letos odhoďte i modré džíny.

Bude to sice možná trochu bolet, ale výsledek bude stát rozhodně za to. Nebojte se udělat tento krok, modráků už bylo dost! Na scénu totiž přicházejí barvy, které vám vezmou dech.

Kalhoty – díky bohu, že doba, kdy je oblékali výhradně muži, je definitivně minulostí! Nosíme je do práce, do společnosti, ven i na doma. Důležité je, aby v každé situaci dobře seděly. Koupi kalhot se poctivě věnujte, musí vám dobře sedět v pase – nezařezávat se do něj, ani nehezky odstávat, musí mít i správnou délku, která je odvislá od toho, čím se chystáte kalhoty doplnit – nosí se prakticky všechny délky.

magazin.cz

 

V šatníku si rozhodně udělejte místo pro kalhoty červené. Červená se hodí hned k několika nejzákladnějším barvám, jako je černá, bílá nebo tmavě modrá. Červené capri kalhoty na tělo nebo dlouhé široké kalhoty můžete zkombinovat s jednoduchým bílým topem, tmavě modrými balerínami a slamákem. V takovém lehce námořnickém outfitu z vás bude letní pohoda skutečně sálat.

magazin.cz

 

Druhým tipem je ostrá modrá. Nejde o typickou námořnickou tmavě modrou, která patří mezi klasiku, ale jasně modrá, která oslepí každého, kdo kolem vás projde. A co si ke kalhotám v této barvě obléci? Pokud milujete barvy, zkuste své modré kalhoty zkombinovat se žlutým sportovnějším tričkem a nízkými žlutými teniskami. Pokud preferuje spíše elegantnější módu, oblečte si k modrým kalhotám černou košili s černým koženým sakem a vysokými podpatky.

Vyrazit ven můžete i v hnědých kalhotách. Pokud k nim zvolíte podpatky a něco blýskavého (třeba barvu zlatou), udělají z vás elegantní dámičku. Pakliže k nim zvolíte příjemnou pleteninu, máte našlápnuto na královnu ležérního stylu. V obou případech však máte rozhodně vyhráno.

magazin.cz

 

Žlutá – barva slunce, k jaru a létu neodmyslitelně patří. Žluté kalhoty můžete nosit v kombinaci s modrou, ale můžete také vyzkoušet plno jiných kombinací. Obléct si k nim můžete i fialové, zelené nebo červené tričko. Kombinací je nespočet, stačí si jen vybrat tu, která vás osloví nejvíc.

magazin.cz

 

Zelená barva letos sklízí úspěch, kudy jen projde. A tak váš šatník osvěžte třeba taky touto barvou. Zkuste odstín rašící trávy, světlou khaki nebo super trendy mint, která je něco mezi světlounce zelenou a modrou. Zelené kalhoty se budou hodit k celé škále různě barevných topů. Červenou počínaje, oranžovou, fialovou nebo žlutou konče. Méně odvážným je určená kombinace s bílou.

magazin.cz

 

Barev, ze kterých můžete vybírat, je skutečně hodně. Nezapomeňme ani na světle i sytě růžové kalhoty, které se pro svou specifičnost budou hodit spíše ke klasickým barvám, jako je bílá, černá, béžová nebo světle modrá a šedá.

Hledáte-li nejodvážnější barvu pro své kalhoty, nabízí se fialová. V kombinaci s černou nevynikne, s bílou se promění v docela neutrální barvu. Pokud chcete prokázat módní odvahu, kombinujte fialovou s meruňkovou, zelenou, kanárkově žlutou.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!